HOME PIZZA HAARLEM

HOME PIZZA HAARLEM lekkere pizza's

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2058 beoordelingen
3 jul 2020 om 21:42 Delish cheese pizza
1 jul 2020 om 23:38 Was weer erg lekker en snelle bezorging
25 jun 2020 om 20:36 Misselijk van de pizza’s. Voor 4 pizza’s besteld, ruim 3 liggen er in de kliko
23 jun 2020 om 21:40 Pizza prima! Salade mozzerella zat schimmel op de kaas en sla was bruin....jammer
21 jun 2020 om 21:09 Pizza was cold, without additional ingredients and sauce that I selected and paid for. Delivery person didn’t leave a receipt, pizza was smashed
13 jun 2020 om 8:40 Pizza was lekker & nog warm. Niet te zout. Enige minpunt was dat ik in de opmerkingen had gevraagd om de champignons weg te laten, maar deze er toch op zaten
6 jun 2020 om 21:30 Ik heb hier vroeger wel eens besteld dus ik dacht, goeie ouwe tijd. Nou, niet dus. Ik ben helemaal afgeknapt op het idee 'extra kaas'.er zat zoveel extra kaas op dat de pizza niet te eten was,het droop er echt vanaf.kotsmisselij van geworden, nooit meer!
4 jun 2020 om 7:31 Bij deze toch de 5-sterrenbeoordeling dankzij de ontzettend snelle bezorging en de oregano die deze keer wel op de heerlijke pizza zat!
1 jun 2020 om 20:48 Deze piza's zijn super
31 mei 2020 om 23:45 Lekkere olijfjes